MARDİN / KIZILTEPE - Mehmet Hadi Kahraman Fen Lisesi

Ock

MHK Fen Lisesinden Eğlenceli Konser Etkinliği .

Birbirinden yetenekli öğrencilerimiz Sınavlardan sonra stres atmak ve dönemi sanatla sonlandırmak için konferans salonunda birbirinden güzel şarkılarla unutulmaz bir konser verdiler . Konsere öğrenci ve öğretmenler büyük ilgi gösterdi. Programı düzenleyen İngilizce öğretmenimiz Tarık IRMAK ve emeği geçen öğrencilerimize teşekkür ederiz .

Ock

Okulumuzda,Kızıltepe İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okulda Diyabet Programı kapsamında Diyetisyen Nur Samuk tarafından Sağlık beslenme ve Diyabet konulu eğitim verilmiştir.

Ock

Regaib Kandilimiz mübarek olsun.

Ock

Kızıltepe Gençlik Merkeiz ile #KitapOkumaHalkalari kapsamında,sayın  İmran TEKİN ,okul müdürümüz Ferhan AKAN , Türk Dili ve EDebiyatı Öğretmenimiz Fadile Koçhan ve okul grubumuzla, kaymakamımız Sn. Abdullah ŞAHİN‘e misafir olduk,okunan kitapların mütalaasını gerçekleştirdik

Ara

#DilimizinZenginlikleriProjesi kapsamında “Safahat” konulu liseler arası çevirim içi bilgi yarışmasında öğrencimiz Hiranur DİREKÇİ il ve ilçe birincisi Türkiye geneli 214. olmuştur. Öğrencimizi tebrik eder katkı sunan öğretmenimiz Yasin ESEN’e teşekkür ederiz.

Ara

Millî şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u vefatının 87. yıl dönümünde rahmet, minnet ve saygıyla yâd ediyoruz…

Kas

Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen ve  okulumuzda da başlatığımız  “Kitap Okuma Atölyesi Projesi” devam ediyor .

Harran Üni.İlahiyat Fakültesi

Dekanı Sayın Prof.Dr.Celil Abuzer,Dekan Yrd.Sayın Doç.Dr.M.Cüneyt Gökçe okulumuzu ziyaret edip öğrencilerimizle bir araya geldiler .Değerli misafirlerimize  ziyaretlerinden dolayı  teşekkür ederiz .

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, vefatının 85. yıl dönümünde saygı ve özlemle andık.

Kas

Kızıltepe Kaymakamı/Belediye Başkan vekilimiz sayın Abdullah ŞAHİN’in katkılarıyla CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI MÜNASEBETİYLE İLÇEMİZ GENELİNDE 2023 ÖĞRENCİMİZ SİNEMA İLE BULUŞTURULUYOR etkinliği kapsamında öğrencilerimiz Mardian Mall sinemasında Öğretmen filmini izlediler .

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız ve Cumhuriyetimizin . Yılı Kutlu Olsun.

Ekm

Okulumuzda 9, 10 ve 11 sınıf öğrencilerimize yönelik deneme sınavı yapıldı. Deneme sınavının yapılmasında emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz .

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılı Sınıflar Arası Futsal Turnuvamız devam ediyor. Katılım sağlayan tüm sınıflarımıza başarılar dileriz

Ekm

13 Ekim Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü" etkinlikleri kapsamında okulumuzda deprem tatbikatı yapıldı.