MARDİN / KIZILTEPE - Mehmet Hadi Kahraman Fen Lisesi

Mrt

Kızıltepe Sosyal Hizmet Merkezi tarafından, öğrencilerimize “İletişimin Temel Unsurları” konulu bir eğitim düzenlendi. Öğrencilerimiz, etkili iletişimin önemini anladı ve doğru iletişim tekniklerini öğrendi. Kendilerine teşekkür ederiz .

Şbt

Öğrencilerimizle 1. Mardin Kitap Fuarı’na katılım sağladık.  Öğrencilerimize bu fırsatı sunan  Kaymakam /Belediye Başkan  V. Sayın Abdullah ŞAHİN ve ilçe Mili Eğitim Müdürümü Abdulkadir GÜMÜŞ'e çok teşekkür ederiz.

Şbt

OKU-YORUM YAZI-YORUM Projesi kapsamında Kutadgu Bilig il paneline Mehmet Hadi Kahraman Fen Lisesi olarak katıldık.öğrencilerimize ve öğrencilerimize rehberlik Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz A.Kadir DAMAR ‘a teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni A.Yavuz KALKAN  koordinatörlüğünde masa tenisi turnuvamız  iddialı başladı. Tüm sporcularımıza başarılar dileriz.

Şbt

Kitap Okuma Atölyesi Projesi kapsamında Öğrencilerimiz Mustafa Kutlu paneli gerçekleştirdi.Emeği geçen idarecilerimize , Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz Fadime KOÇHAN’a ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuzdan geçen yıl mezun olan ve Galatasaray  Üniversitesi’nde eğitimine  devam eden öğrencimiz Ümran Karadeniz’i okulumuzda ağırladık. Ziyarette bulunan öğrencimiz  ile 11. sınıf öğrencilerimizi bir araya getirdiğimiz etkinlikte, öğrencilerimizin üniversiteye dair sorularını ve hazırlık sürecine dair merak ettiklerini mezun öğrencimiz içtenlikle cevapladı. Misafir öğrencimize ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Şbt

Okulumuzda 2023-2024 eğitim-öğretim yılının 1.döneminde Kitap Okuma Projeleri kapsamında en fazla kitap okuyan öğrencimiz Melis Demirkuş‘a Başarı Belgesi verildi . Öğrencimizi tebrik ederiz.  #okuyorum #okuyorumprojesi #dilimizinzenginlikleriprojesi

Şbt

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı ikinci dönem, öğretmenler kurulu toplantısı, 06 Şubat 2024 tarihinde, okul müdürümüz Sayın Ferhan AKAN başkanlığında, öğretmenler odasında  yapıldı.

Şbt

Dünyevi işlerden uhrevi olana, maddi uğraşlardan manevi yolculuğa uzanan gönüllerin miracı kabul, mükafatı bol olsun. Kandilimiz Mübarek Olsun!

Şbt

6 Şubat Depremlerinin birinci yılında, hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımızı rahmet ve saygıyla anıyoruz. Unutmadık, unutmayacağız.

Ock

2023-2024 eğitim-öğretim yılının ilk yarısını tamamladık. Tatile giren ve karne sevinci yaşayan öğrencilerimizi kutluyor, kıymetli öğretmenlerimize ve öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz.

Ock

Okullar arası Futsal Müsabakalarında okul takımıız 4.oldu. öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ock

Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğümüzce hazırlanan "Dönem Sonu Sosyal Etkinlikler Faaliyet Planı" kapsamında okulumuzda 1. Dönemin son haftasında yürütülecek olan faaliyet planı aşağıda paylaşılmıştır.

Tüm öğrenci ve velilerimize önemle duyurulur.