MARDİN / KIZILTEPE - Mehmet Hadi Kahraman Fen Lisesi

May

Başta okulumuzun  çalışanları olmak üzere tüm emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlu olsun.

DENEME SINAVI YAPMAYA DEVAM EDİYORUZ

Okulumuzda 9, 10, 11 ve 12. sınıftaki tüm öğrencilerimize yönelik Deneme Sınavı yapıldı.

Nis

ilçemiz Turgut Özal  Ortaokulu ve Akyazı Ortaokulu öğretmen  ve öğrencileri okulumuzu ziyaret ettiler . Her iki okulumuz  öğrencilerine LGS sınavında başarılar dileriz .

Nis

Sosyal ve Kültürel bir faaliyetler   kapsamında öğrencilerimizle  Midyat gezisi gerçekleştirdik. Tarihi gezimiz sonrasında Savur ilçemizde piknik alanında mangal keyfi yaptık . Emeği geçen öğretmenlerimize ve katılım sağlayan öğrencilerimize teşekkür ederiz .

Öğretmen ve öğrencilerimizle

@MidyatFen

lisesini ziyaret ettik. Nazik Misafirperverlikleri için okul müdürü Ramazan AYKAT ve idarecilerine teşekkür ederiz .

Nis

Mardin Artuklu Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Arş. Gör Mahsun ATSIZ ,Oku-yorun Yazı-yorum projesi kapsamında  Yaratıcı Yazarlık Söyleşisi gerçekleştirdi . Değerli misafirimize ve katkıları için Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz Abdülkadir DAMAR’a teşekkür ederiz .  #okuyorum

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun

Nis

26  Nisan  tarihinde okulumuzda gerçekleştireceğimiz  Bahar  Şenliğimize davetlisiniz.

️ 26 Nisan  2024  Cuma

⏰ 10:00

Mehmet Hadi Kahraman Fen Lisesi

Nis

Bilim Olimpiyatları Elçilerinden Ahmet DEMİR tarafından öğrencilerimize TÜBİTAK Bilgilendirme Semineri verildi.

Nis

SINIFLAR ARASI VOLEYBOL TURNUVAMIZ BAŞLADI.

Nis

Ramazan ayının bereketinin ve manevi hazzının perçinlendiği, inananların hasretle beklediği bir Ramazan Bayramı'na daha kavuşmanın huzurunu yaşıyoruz.

Yılın en hayırlı ayının nişanesi bu kutlu bayramda Kızltepe Fen Lisesi ailesi olarak bütün öğrencilerimizin, velilerimizin, öğretmenlerimizin Ramazan Bayramı'nı en içten dileklerimizle kutlar, bütün insanlığa sağlık sıhhat ve afiyet dolu bir gelecek temenni ederiz.

Nis

Kadir Gecesinde ,Ramazan ayının birleştirici iftar sofrasını okulumuzda yaptık.

Kadir Gecesinde  bizimle iftar sofrasını paylaşan tüm arkadaşlarımıza ve

bu sofranın bereketli olmasında,düzenlenmesinde,hizmetinde  bulunan öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

İdrak ve ihya etmek üzere olduğumuz bin aydan daha hayırlı bu mübarek gecenin, içten ve samimi dualara bütün insanlığı dahil ederek kin, haset, nefret, korku, ümitsizlik ve ötekileştirmenin olmadığı; güven, sevgi, saygı, kardeşlik ve dayanışmanın hakim olduğu bir hayata ve dünyaya vesile olması, yapılan tüm duaların kabul olması ve günahların affolması temennisiyle;

Tüm öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin, velilerimizin ve tüm islam aleminin mübarek kadir gecesi kutlu olsun.

Mrt

İl Milli Eğitim Müdürümüz Murat DEMİR, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Abdülkadir GÜMÜŞ ve şube müdürlerimiz,pansiyonumuzda öğrencilerimiz ile İftar programına katıldı.İl Müdürümüz Sayın Murat DEMİR,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Abdülkadir GÜMÜŞ  ile birlikte öğrencilere yemek dağıtıp yemek sonrası sohbet ettiler.Ziyaretleri ve samimi sohbetleri için Müdürlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

23-29 Mart 2024  tarihleri arasında Mersinde gerçekleştirilen Ateşli silahlar Türkiye Şampiyonası

50M 3x20 Genç Kadınlarda öğrencimiz Hira Nur Ağrakçe Türkiye 1.si oldu. Öğrencimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.